Teamcoaching ‘sterk in je werk’

Binnen een team kan behoorlijk wat spelen. Mensen verwijten elkaar van alles, melden zich vaak ziek of voelen zich overal verantwoordelijk voor. Waar is het gevoel van gezamenlijkheid dat een team tot een team maakt? Waarom hebben we geen oog voor elkaars kwaliteiten? Met de beeldende teamcoaching in Veenendaal van Voorde Beeldend gaan jullie samen op een kunstzinnige manier aan de slag om problemen op te lossen en meer begrip te creëren. Zo worden jullie een sterker, hechter team.

Samen sterker worden

Het ontwikkelen van een goede samenwerking vraagt aandacht. Heel vaak gaat het goed totdat opdrachten complexer worden, de tijdsdruk toeneemt of je genoodzaakt bent bezuinigingen door te voeren. Iedereen doet zijn best en bikkelt door. De aandacht verschuift van samenwerking naar de individuele taakstelling.

Een team waarin voortdurend spanningen zijn en waar openheid ontbreekt, kent ook onderling onbegrip. Als manager of teamleider moet je steeds met teamleden om de tafel om ervoor te zorgen dat ze hun werk weer kunnen doen. Dit kan snel en grondig veranderen. Door middel van teambegeleiding ontwikkel je samen met je team een nieuw perspectief!

 

Beeldende kracht en veiligheid

Al jaren wordt dankbaar gebruik gemaakt van de kracht van beeldend werken. Door het werken met beelden kom je achter bepaalde patronen in samenwerkingsrelaties. 

In het traject ‘veilig kwetsbaar’, de teamcoaching van Voorde Beeldend, wordt veiligheid geboden. Er wordt gezien wat jij kan en wat jouw kwetsbaarheid is. Dit bevordert een positieve samenwerking waarbij ieder een eigen, onderscheidende plaats mag hebben.

Vraag vrijblijvend een intake aan door te bellen naar 085-8884239 of een bericht te sturen via het online contactformulier. Marjanne van Voorde Beeldend helpt jou met alle plezier en zo snel mogelijk verder.

Heb je interesse?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag.

Contactformulier

Contactformulier