Teambuilding ‘Wij doen het samen’

Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat teamleden elkaar goed kennen en waardering voor elkaars kwaliteiten hebben. Door deel te nemen aan de teambuilding in Veenendaal van Voorde Beeldend creëren jullie een sterk bewustzijn van ieders persoonlijke rol en ontwikkelen daardoor een persoonlijke band. Samen gaan jullie beeldend aan de slag.

Écht effectief voor jouw team

Er zijn diverse redenen om met regelmaat aan teambuilding te doen. Veelvuldige wisselingen binnen een team creëren bijvoorbeeld afstand. Je wilt als teamleider het geven van feedback makkelijker maken. Je gunt het team gewoon een fijne, gezellige dag met elkaar als blijk van waardering. Of je merkt dat het onderlinge vertrouwen wel een boost kan gebruiken. Op zulke momenten kan ‘Wij doen het samen’ veel betekenen.

De teambuilding van Voorde Beeldend speelt in op ieders persoonlijke kwaliteiten in de groep. Zo wordt het duidelijk wat de rollen van alle individuele leden binnen het team zijn en waar iedereen goed in is. Het resultaat?

  • Versterkt vertrouwen binnen de werkrelatie
  • Bewustwording van wat het werk voor jou persoonlijk betekent
  • Ontspanning en een gevoel van saamhorigheid
  • Zicht- en tastbaar eindresultaat

Samenwerking in beeld

Tijdens de teambuilding gaan jullie als team creatief met elkaar aan de slag om een drieluik te maken. Als voorbereiding denken jullie na over de inhoud en betekenis van het werk. Tijdens de activiteit zelf leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Welke plek nemen jullie in het team in? Hoe kunnen jullie elkaars kwaliteiten het beste benutten?

Het grote voordeel van beeldend werken, is dat jullie een tastbaar, blijvend eindresultaat overhouden. Een aandenken waarin al jullie karakters en de boodschap terugkomen. Zo kan het gesprek over de opgedane ervaring steeds opnieuw ontstaan.

Geef de samenwerking binnen jouw team een nieuwe impuls en meld je aan voor teambuilding bij Voorde Beeldend. Maximaal 8 personen kunnen hier terecht op locatie. In overleg is het ook mogelijk dat wij lunch of avondeten verzorgen. Tevens kan je ook zelf eten meenemen. Laat een reactie achter via het contactformulier of bel naar 085-8884239.

Heb je interesse?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag.

Contactformulier

Contactformulier