Individuele coaching ‘Benut veerkracht’

Met de individuele coaching in Veenendaal en omgeving van Voorde Beeldend krijg je weer meer energie, plezier en comfort in jouw werk en privéleven. Samen met coach Marjanne ga je op zoek naar een geschikte oplossing. Als hulp bij een burn-out, depressie, angsten of wanneer je gewoon niet lekker in je vel zit.

Een nieuwe balans

Je geeft leiding aan een team, maar vindt het lastig om het relationele aspect hierbij te betrekken. Je hebt plotseling last van lichamelijke klachten, een kort lontje of vermoeidheid. Je gezinsleven, sociale leven of zelfs je gezondheid lijden onder een enorm hoge werkdruk. Je bent gewoon in de war, de weg kwijt of zit niet meer goed op je plek. Herken jij jezelf hierin?

De burn-outcoaching van Voorde Beeldend is effectief bij het voorkomen of herstellen van een burn-out. Om te zorgen dat de klachten ook echt wegblijven, is het nodig dat jij leert je eigen emoties te herkennen, uiten en serieus te nemen. Door middel van individuele coaching bekijk je wat jouw gedrag tot nu toe heeft opgeleverd én wat jouw mogelijkheden zijn voor de toekomst. Zo ga je op zoek naar een nieuwe balans. Je raakt vertrouwd met het maken van keuzes die passen bij wat je kunt en wat écht belangrijk voor je is.

Een duidelijk beeld

Individuele begeleiding met behulp van beelden zorgt ervoor dat je een effectief leertraject aangaat. Dit traject kent een plezieriger en dieper niveau dan doorgaans met alleen een gesprek haalbaar is. Beelden zeggen tenslotte veel meer dan woorden. Beeldende coaching is een goede manier om een ‘proefdruk’ te maken van de keuzes die jij moet maken voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo ontstaat er een ijkpunt dat je vervolgens aan kunt houden in het dagelijkse leven.

Jouw veerkracht benutten? Kom in contact met Voorde Beeldend door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-8884239. Zo kun je verder komen dankzij individuele coaching in de praktijk, via Skype of telefonisch.

Heb je interesse?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag.

Contactformulier

Contactformulier