Cursussen

Zelfzorg in Beeld

De afgelopen jaren heb ik veel mensen in mijn praktijk gezien. Allemaal met een ander verhaal. Toch ben ik steeds meer een lijn gaan ontdekken in hoe je het best kunt omgaan met lastige situaties. Er is sprake van een cyclus van vier stappen: stilstaan, vormgeven, loslaten en delen. Net zoals de wieken van de molen worden aangedreven door de wind, worden de wieken van jouw leven aangeslingerd door allerlei lastige (dagelijkse) situaties. Evenwiek gaat over hoe je evenwichtig en dynamisch kunt leren zodat je persoonlijk blijft ontwikkelen. Het is geen theoretisch model, maar een werkbaar stappenplan. Een die je houvast geeft.

Wat houdt het pakket Evenwiek in?

Ik bied je een totaalpakket waarbij je o.a. via beelden meer ontspanning vindt voor jezelf, je verder kunt ontwikkelen en verbinding met anderen kunt ervaren. Heel waardevol als je goed bij jezelf wilt blijven tijdens je werk, maar net zo waardevol in je persoonlijk leven. Inhoud pakket:

    • Een persoonlijke tekening inclusief verwerkingsvragen;
    • Een video waarin Evenwiek wordt geïntroduceerd en uitgelegd;
    • De workshop ‘Zelfzorg in Beeld’ van 2,5 uur, waarbij je aan de hand van Evenwiek zelf een tekening maakt die laat zien waar je staat;
    • Afsluitend een individueel gesprek van 45 minuten.

Individuele afspraken kunnen op dinsdag en vrijdag ingepland worden. De workshop is op 28 januari 2020. De persoonlijke tekening met werkblad en de introductievideo over Evenwiek kun je op een eigen gekozen moment verwerken en beluisteren, die ontvang je digitaal. Prijs: €256,84

Meer info?

Is je nieuwsgierigheid gewekt door deze informatie? Je kunt gerust contact met mij opnemen voor meer informatie. Ik bespreek het graag met je!

Heb je de beslissing al genomen, dan kun je je hieronder aanmelden.

 

Evenwiek

Heb je interesse?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag.

Contactformulier

Contactformulier