Beeldend Werken aan persoonlijke ontwikkeling

Zoals bekend is uit onderzoek, zorgt een uur beeldend werken al voor een sterke vermindering van stress in je lichaam. De voldoening in het maken van iets én de inspiratie die je opdoet omdat je ook anderen bezig ziet, zijn al genoeg reden voor het volgen van deze cursus. Meld je snel aan voor deze cursus om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wat houdt de cursus precies in?

In een kleine groep ga je van 10:00 tot 12:00 uur aan de slag. De cursus start de eerste keer met een kleine introductie van Evenwiek. Dit is een model dat je helpt begrijpen hoe je jezelf ontwikkelt. Het geeft je houvast op momenten van onzekerheid die horen bij zelfontwikkeling, het oplossen van lastige situaties en het aangaan van nieuwe dingen.

Na deze introductie zullen we de eerste keer kijken naar wat het thema is waarover je beeldend werk wilt maken en maak je onder begeleiding de eerste keuzes voor het materiaal en de techniek die je wilt gaan gebruiken. Misschien wil je juist eerst wat experimenteren met verschillende materialen, ook dat is mogelijk. Aldoende zul je tijdens de cursus steeds meer grip krijgen op je eigen proces. Marjanne coacht je bij het maken van keuzes. Daarnaast kijkt zij mee hoe je de ervaringen tijdens de cursus kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

De cursus start op dinsdagmorgen 14 januari 2020. De vervolgdata zijn: 11 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni. Materialen, drinken en iets lekkers zijn erbij inbegrepen. De informele plek van het atelier met de daarachterliggende veranda en tuin, bieden rust en stilte die je niet snel tegenkomt in de hectiek van het dagelijkse leven. Schrijf je snel in om zeker te zijn van jouw plek in deze groep. Prijs: €544,50 incl. 21% BTW.

Aanmelden

 

Laten we elkaar in januari ontmoeten, ik heb er zin in dat je erbij bent!

Heb je interesse?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag.

Contactformulier

Contactformulier